Livepainter Blob

Reacties & Reviews

137

Olivier


09 - 05 - 2022

Wij hebben als ceremoniemeesters en getuigen dit cadeau gegeven aan het bruidspaar. Marcelle kwam de openingsdans / feest schilderen. Eindresultaat: 1 waanzinnig gaaf schilderij waar menig gast jaloers op was en heeft gevraagd waar we dit geregeld hebben. Het bruidspaar is er ook onwijs blij mee dus hartstikke bedankt voor alles! Daarnaast was de communicatie vooraf en tijdens erg soepel en gemakkelijk

groeten! Olivier Smulders

blob2

Tekla


13 - 04 - 2022

We hebben onze live paint als cadeau gevraagd aan onze gasten, ontzettend leuk om te geven en om te krijgen! Diederik heeft echt een prachtig schilderij gemaakt toen we aan kwamen reden in ons autootje. Een half uur later kwamen onze kleine kindjes (2.5 & 7maanden) aan in de bolderkar en hij heeft hen er heel mooi bij geschilderd! Dit was een van de dingen waar hij super over meedacht om hen een mooi plekje op het schilderij te geven.

We zijn er ontzettend blij mee en kunnen bijna niet wachten terug thuis te komen van onze honeymoon om het een mooi plekje aan de muur te geven!

Olivier Meijers


13 - 04 - 2022

Dankzij het goede werk van Marieke kwamen wij bij de tekenaar Thijs. Precies wat ik wilde, luisterde goed naar de wensen en het resultaat was nog beter dan verwacht. Echt top! Super bedankt voor alles.

Charlotte


27 - 09 - 2021

De prachtige bruiloft van mijn broer is op deze hele mooie manier vereeuwigd. Het schilderij ging al onze verwachtingen te boven. Een prachtig beeld met veel herkenningspunten die de dag perfect heeft samengevat.

blob5

Petra Broekhuis


23 - 09 - 2021

De live-painter was op bescheiden maar geheel eigen wijze aanwezig. Hij observeerde goed en heeft met zijn painting een prachtig tafereel neergezet. Regelmatig keken gasten even over zijn schouder mee. Ik herkende mensen op de painting, erg leuk. De painting krijgt een mooi plekje bij het bruidspaar boven de eettafel.

Een persoonlijk en erg mooi cadeau om te mogen geven aan onze kinderen!

Petra Broekhuis

Ron


14 - 09 - 2021

10-9-2021
Mijn dochter en schoonzoon verdienden een bijzonder geschenk en dat hebben ze gekregen!
Marcella, heeft in een relatief korte tijd een hele knappe prestatie geleverd, met haar live geschilderde weergave van een geweldig huwelijksfeest.
Mijn dochter liet me de “day after” weten de TV te willen verruilen voor dit voor hen zeer bijzondere schilderij! Kortom, een aanrader, een trotse Papa.

Wolter & Liesbeth


13 - 07 - 2021

Bruiloft Dagny en Jarno.

Dorien heeft deze dag mede onvergetelijk gemaakt door een prachtig mooi schilderij te maken, waar het bruidspaar echt blij mee is gemaakt. Veel bruiloftsgasten konden er van genieten ook door het ongedwongen praatje wat je met Dorien kon maken.

Het was top.

Wolter en Liesbeth.

blob8

Stijn & Sandra


07 - 07 - 2021

Voorafgaand aan onze bruiloft hebben we heel prettig contact gehad met Rianne.
Op onze bruiloft heeft Dorien een prachtig schilderij voor ons gemaakt!
Alle gasten vonden het bijzonder om te zien hoe snel Dorien zo mooi de sfeer van onze bruiloft op het doek heeft weten vast te leggen.
Dorien heeft erg goed naar onze wensen geluisterd & is een erg prettig persoon.
Enorm bedankt voor deze mooie herinnering!

De jubilaris is er verguld mee!


09 - 06 - 2021

Goedemorgen Rianne en Ellen,

Livepaint door Rob is gisteren goed verlopen en heeft een mooi schilderij opgeleverd!

De jubilaris is er verguld mee!

En jullie beiden nog zeer bedankt voor het regelwerk!

Tot een volgende keer!

Prachtig werk van Diederik!


18 - 05 - 2021

Diederik heeft echt prachtig werk geleverd. Bedankt voor de mooie dag!

groeten Kees

Laat een reactie achter