Livepainter Blob

Reacties & Reviews

168

Mirjam


16 - 04 - 2024

Ik en mijn dochter willen jullie ontzettend bedanken dat jullie zo snel nog een Live Painter konden regelen. Voor ons is en blijft 15 april een bijzondere dag. Nu was het nog specialer omdat Frank 65 jaar zou worden en dat is nu voor eeuwig vastgelegd. Hoe bijzonder is dat! Heel erg bedankt.

blob2

Tim en Anniek


18 - 03 - 2024

Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring en prachtige schilderij van Leon. Een schitterend aandenken aan een topavond.

Met vriendelijk groet, Tim en Anniek Baijens

Hein Jansen


08 - 03 - 2024

De opdrachtgever was zeer tevreden over hoe het event is verlopen en vond de live eventpainter een super mooie toevoeging! Zijn moeder gaf aan dat het het mooiste feest van haar leven was en heel blij verrast met het schilderij. Complimenten dus!

Met gastvrije groet, Hein

Claudine


22 - 02 - 2024

We zijn echt heel blij met het eindresultaat en het schilderij heeft al een ereplekje bij ons aan de muur gekregen! Ook onze gasten waren lyrisch over het concept en het eindwerk!

blob5

Hanneke


16 - 01 - 2024

Dorien heeft op ons feest een prachtig schilderij achtergelaten. Mooi om te zien dat met een paar schilderstreken al te zien was wie op het doek zou komen. Het is geweldig mooi geworden. Een aanvulling op het feest om haar in de zaal te hebben, omringd door feestende mensen, met bewondering rondom. 

Dank! Hanneke.

Maurice en Erica


09 - 01 - 2024

Leon heeft onze trouwdag fantastisch vastgelegd in een prachtig schilderij Wij zijn er erg blij mee.

Groetjes Maurice en Erica

Marcel en Jacqueline


05 - 01 - 2024

Dorien heeft eind december een fantastisch schilderij gemaakt van de bruiloft.

Niet gedacht dat het ook bij ons de stoutste verwachtingen zou overtreffen en dat het een bijzondere herinnering is geworden van deze trouwdag. Ook de wijze waarop zij de uiteindelijke locatie koos voor het moment, geeft inzicht en zelfstandigheid aan, die leidde tot een mooie Live Paint. Bijzonder dat zij tussen de gasten, in de ruimte waar veel beweging en belangstelling voor haar was, het schilderij gemaakt heeft. Er was zelfs tijd voor een praatje met een geïnteresseerden. 

Dorien, nogmaals dankjewel!

blob8

Stephen


02 - 01 - 2024

Dorien heeft een prachtig schilderij gemaakt van het diner van het 50 jarig jubileum van onze ouders. Onze hele familie staat er herkenbaar op, de compositie is levendig, wij zijn uitermate tevreden. Bovendien vonden wij Dorien een fijn mens om erbij te hebben. Ook het boekingsproces verliep prettig en logisch en het contact met Live Paint was helder en punctueel. Kortom een geweldige ervaring met een prachtig resultaat.

Stephen

Koen Kreling


07 - 12 - 2023

Het was echt super. Jeannette heeft er een mooi schilderij van gemaakt. Er waren ook veel mensen nieuwsgierig die een kijkje kwamen nemen op het doek. Het krijgt een mooi plekje op het kantoor van de directie.

Koen Kreling

Klaas & Rita


15 - 11 - 2023

Voor de bruiloft van onze zoon en schoondochter op 10 november 2023 is een schilderij gemaakt door Marcelle. Wat een geweldig resultaat!! Het bruidspaar was er superblij mee en het heeft al een mooi plekje gekregen in de woonkamer! Nogmaals superbedankt!

Klaas & Rita

Laat een reactie achter