Livepainter Blob

Reacties & Reviews

143

Irene


30 - 11 - 2022

Het was een mooi feestje en Diederik heeft het super gaaf vastgelegd. Vlak voordat het diner begon kwam het met bakken uit de hemel. Met man en macht hebben we geprobeerd de boel droog te krijgen en te houden. Diederik was super flexibel en relaxed en heeft uiteindelijk onder een geïmproviseerd stuk zeil zijn kunstwerk gemaakt. Echt geweldig!

Irene Tiessens

blob2

Rinke


30 - 11 - 2022

We hebben hele positieve reacties ontvangen! Het was erg gezellig dat er een schilder aanwezig was op ‘t feest, Marcelle deed het erg leuk.

Rinke Feenstra

Jisk & Femke


30 - 11 - 2022

De bruiloft was waanzinnig en de live paint was heel tof! Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

Jisk & Femke

Marion


30 - 11 - 2022

Het feest was heel gezellig en het doek is helemaal zoals mijn ouders het wilden. Geslaagd dus!

Marion Koppelaar

blob5

Mark


30 - 11 - 2022

Het was fantastisch en Marieke heeft een prachtig schilderij gemaakt! Niet normaal mooi!

Mark de Boer

Marianne


30 - 11 - 2022

De bruiloft was magisch, gewoon onvergetelijk! De reacties op de live paint waren super! Erg leuk dat Diederik er was. Het schilderij is superleuk, wij zijn er erg blij mee!

Marianne van Mierlo- van Bussel

Olivier


09 - 05 - 2022

Wij hebben als ceremoniemeesters en getuigen dit cadeau gegeven aan het bruidspaar. Marcelle kwam de openingsdans / feest schilderen. Eindresultaat: 1 waanzinnig gaaf schilderij waar menig gast jaloers op was en heeft gevraagd waar we dit geregeld hebben. Het bruidspaar is er ook onwijs blij mee dus hartstikke bedankt voor alles! Daarnaast was de communicatie vooraf en tijdens erg soepel en gemakkelijk

groeten! Olivier Smulders

blob8

Tekla


13 - 04 - 2022

We hebben onze live paint als cadeau gevraagd aan onze gasten, ontzettend leuk om te geven en om te krijgen! Diederik heeft echt een prachtig schilderij gemaakt toen we aan kwamen reden in ons autootje. Een half uur later kwamen onze kleine kindjes (2.5 & 7maanden) aan in de bolderkar en hij heeft hen er heel mooi bij geschilderd! Dit was een van de dingen waar hij super over meedacht om hen een mooi plekje op het schilderij te geven.

We zijn er ontzettend blij mee en kunnen bijna niet wachten terug thuis te komen van onze honeymoon om het een mooi plekje aan de muur te geven!

Olivier Meijers


13 - 04 - 2022

Dankzij het goede werk van Marieke kwamen wij bij de tekenaar Thijs. Precies wat ik wilde, luisterde goed naar de wensen en het resultaat was nog beter dan verwacht. Echt top! Super bedankt voor alles.

Charlotte


27 - 09 - 2021

De prachtige bruiloft van mijn broer is op deze hele mooie manier vereeuwigd. Het schilderij ging al onze verwachtingen te boven. Een prachtig beeld met veel herkenningspunten die de dag perfect heeft samengevat.

Laat een reactie achter