Livepainter Blob

Reacties & Reviews

151

Charlotte en Mark


05 - 09 - 2023

Afgelopen 7 juli heeft Dorien onze bruiloft op Kasteel Maurick op prachtige wijze vastgelegd. Het is super bijzonder om op deze manier een herinnering aan deze onvergetelijke dag te hebben. De manier hoe Dorien ons en de gasten realistisch heeft weten te vangen op het doek is bijna ‘eng’! Super knap! Het schilderij heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen! Dank jullie wel!!

blob2

Sacha


31 - 07 - 2023

Dank jullie wel voor een fantastische resultaat. Bruidspaar was we erg blij mee.

En Leon is een topper!

groeten, 

Sacha Bon

Monique Alflen


22 - 06 - 2023

Wij hadden dit geboekt voor mensen die het leven vieren met vrienden, wat is er leuker om dit vast te laten leggen dmv een live painting. Leon heeft het geweldig gedaan en het stel vond het geweldig!!

Julia van Vreeswijk - Wasserman Benelux


13 - 06 - 2023

Hele fijne communicatie gehad met Live Paint! Na overleg naar waar we naar opzoek waren uiteindelijk terecht gekomen bij kunstenaar Hans. Het was precies wat we voor ogen hadden. Erg tevreden!

blob5

Lisa


29 - 03 - 2023

Het was fantastisch! Het schilderij van Marcelle hangt al op een mooie plek bij het bruidspaar!

 

Lisa Trompenaars

Theo


24 - 03 - 2023

Het was een groot succes en een mooie blijvende herinnering. Dorien heeft het heel goed gedaan en ik hoop dat ze met plezier op ons feest heeft geschilderd. Dank voor alles! 

Theo Smit

Muriel


24 - 01 - 2023

Ik wilde nog even zeggen dat het een topavond is geweest zaterdag en dat Leon een prachtig schilderij heeft opgeleverd. Wat superknap van hem om in die paar uurtjes een geweldige impressie van de avond vast te leggen. Ik vond hem ook heel relaxed, stond rustig in een hoekje, en zo leuk dat hij met “open doek” schilderde zodat we allemaal mee konden kijken. Het bruidspaar was superblij!

Muriel van der Heide

blob8

Lisette


27 - 12 - 2022

Het schilderij is echt geweldig geworden, we waren blij met Rob. Alle gasten hebben er van genoten hoe hij bezig was. Bedankt voor de hulp!

Lisette Barendrecht

Irene


30 - 11 - 2022

Het was een mooi feestje en Diederik heeft het super gaaf vastgelegd. Vlak voordat het diner begon kwam het met bakken uit de hemel. Met man en macht hebben we geprobeerd de boel droog te krijgen en te houden. Diederik was super flexibel en relaxed en heeft uiteindelijk onder een geïmproviseerd stuk zeil zijn kunstwerk gemaakt. Echt geweldig!

Irene Tiessens

Rinke


30 - 11 - 2022

We hebben hele positieve reacties ontvangen! Het was erg gezellig dat er een schilder aanwezig was op 't feest, Marcelle deed het erg leuk. 

Rinke Feenstra

Laat een reactie achter