Livepainter Blob

Reacties & Reviews

176

Agnes Schraa


17 - 06 - 2024

Wat was het mooi en bijzonder dan Dorien zaterdag op ons feest was. En wat een waardevol kunstwerk heeft ze gemaakt. Niet in woorden te omschrijven hoe blij ik er mee ben!

Liefs, Agnes

blob2

Sandy en Tijmen


14 - 06 - 2024

We zijn ontzettend blij met het prachtige werk dat Dorien heeft gemaakt, zo enorm waardevol! Bedankt voor alles!

Effi Leeuwenhoek


03 - 06 - 2024

Het was zo fijn dat Diederik er was! Wat een fijne aanwezigheid is hij, zo rustig, zo vriendelijk, zo attent en prachtig werk heeft Diederik echt geleverd!

Het was een verrassing voor een goede vriendin van ons tijdens haar verjaardagsfeest en wat was zij blij ook! Enorm geslaagd echt en we zouden Diederik heel graag nog een keer ergens voor uit willen nodigen. Dus hopelijk tot ziens!

Marlieke en Davy


03 - 06 - 2024

Wij zijn zo blij met ons schilderij! Hij staat te pronken bij ons in de woonkamer.  Alle complimenten naar Dorien! 

blob5

Dusseldorp BMW - MINI


23 - 05 - 2024

Bedankt voor het snelle schakelen en het regelen van Hans. De afterpaint is ontzettend goed in de smaak gevallen bij iedereen en heeft nu een mooi plekje aan de muur.

Nogmaals heel erg bedankt!

 

 

Marc en Rianne


21 - 05 - 2024

Het was echt erg goed en leuk. Iedereen reageerde erg positief op het "ineens verschijnen" van een schilder. Andreea is erg toegankelijk en het eindresultaat is werkelijk subliem. De uitspraak van de bruidegom "hoe vaker ik ernaar kijk, hoe mooier het wordt", zegt genoeg!

Groet, Marc

Sander van Ginkel


29 - 04 - 2024

Onze ouders waren ontzettend blij met het schilderij! M'n moeder heeft Dorien persoonlijk nog bedankt voor het mooie werk. Al met al is iedereen tevreden en wij vonden de ervaring en communicatie erg prettig. Bedankt voor al het regelen.

Groeten, Sander van Ginkel

blob8

Priscilla


29 - 04 - 2024

Een week geleden hebben we het prachtige schilderij cadeau gegeven aan mijn ouders. Ze waren enorm verrast en vonden het erg leuk! Ontzettend bedankt ook aan Dorien, ze heeft werkelijk de sfeer van de avond vastgelegd. Nogmaals dank voor alles en inderdaad wellicht tot een volgende gelegenheid! 

 

Vriendelijke groet, Priscilla 

Mirjam


16 - 04 - 2024

Ik en mijn dochter willen jullie ontzettend bedanken dat jullie zo snel nog een Live Painter konden regelen. Voor ons is en blijft 15 april een bijzondere dag. Nu was het nog specialer omdat Frank 65 jaar zou worden en dat is nu voor eeuwig vastgelegd. Hoe bijzonder is dat! Heel erg bedankt.

Tim en Anniek


18 - 03 - 2024

Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring en prachtige schilderij van Leon. Een schitterend aandenken aan een topavond.

Met vriendelijk groet, Tim en Anniek Baijens

Laat een reactie achter