Livepainter Blob

Reacties & Reviews

129

De jubilaris is er verguld mee!


09 - 06 - 2021

Goedemorgen Rianne en Ellen,

Livepaint door Rob is gisteren goed verlopen en heeft een mooi schilderij opgeleverd!

De jubilaris is er verguld mee!

En jullie beiden nog zeer bedankt voor het regelwerk!

Tot een volgende keer!

blob2

Prachtig werk van Diederik!


18 - 05 - 2021

Diederik heeft echt prachtig werk geleverd. Bedankt voor de mooie dag!

groeten Kees

Bettie


17 - 05 - 2021

Het was een prachtige trouwdag; het weer op zaterdagmiddag was redelijk.
We waren erg blij met de bijdrage van Dorien. Heel mooi geworden en een heel plezierige persoon. Dank voor de bemiddeling.

Melvin en Annelies


10 - 10 - 2020

Wat hebben wij genoten van onze trouwdag. En dankzij Marcelle hebben wij hier een schitterende en blijvende herinnering aan. Onze gasten waren allemaal onder de indruk en verbaasd over hoe goed zij de sfeer op het doek overbracht.
Marcelle dank je wel voor het mooie resultaat en we hebben genoten van je aanwezigheid
Annelies en Melvin
Ps. De communicatie met livepaint.nl verliep goed en duidelijk. Zeker een aanrader

blob5

Sander


30 - 09 - 2020

Dorien heeft voor het huwelijk van mijn broer en schoonzus een prachtig schilderij opgeleverd. Er werd goed rekening gehouden met de wensen vanuit onze kant voor het schilderij, iedereen was diep onder de indruk betreffende het eindresultaat. Chapeau!

Mariska & André


10 - 09 - 2020

We zijn zo ontzettend blij en dankbaar voor het kunstwerk dat Dorien voor ons gemaakt heeft! Het heeft onze verwachtingen overtroffen, kan het iedereen aanraden die een origineel cadeau wil schenken of een blijvend mooi kunstwerk wil van een speciale gelegenheid…Dankjulliewel!!

Marieke & Nick


22 - 08 - 2020

Johannie heeft een prachtig schilderij van onze bruiloft gemaakt. Het was een complete verrassing voor ons. De verschillende wensen die we ter plekke hadden werden heel mooi in het schilderij opgenomen. Het heeft onze verwachting echt overtroffen. Het heeft een mooi plekje gekregen in ons huis. We kunnen het iedereen aanbevelen! Bedankt!

blob8

Mark & Marijke


17 - 08 - 2020

Ons schilderij is prachtig geworden! Dorien heeft goed geluisterd naar onze wensen. Wij kunnen niet stoppen met kijken naar ons schilderij!

Remco & Bianca


29 - 07 - 2020

Geweldig om te zien hoe het schilderij stukje voor stukje wordt opgebouwd. Alle aanwezigen waren onder de indruk. Logisch, want Dorien heeft er ook echt iets prachtigs van gemaakt. Bruidspaar en gasten mooi neergezet, de sfeer gevangen op het doek en uiteindelijk ons paard er aan toegevoegd terwijl hij eigenlijk op een iets andere plek stond. Het is een waanzinnig mooi schilderij geworden, een echte weergave van deze romantische dag! Wij zijn er heel erg blij mee, bedankt Dorien!

Dries


27 - 07 - 2020

Rob was zeer professioneel en heeft het volledige gezelschap kunnen entertainen. De trouwers waren ook enorm tevreden. Mooi resultaat!

Laat een reactie achter