Livepainter Blob

Reacties & Reviews

160

Koen Kreling


07 - 12 - 2023

Het was echt super. Jeannette heeft er een mooi schilderij van gemaakt. Er waren ook veel mensen nieuwsgierig die een kijkje kwamen nemen op het doek. Het krijgt een mooi plekje op het kantoor van de directie.

Koen Kreling

blob2

Klaas & Rita


15 - 11 - 2023

Voor de bruiloft van onze zoon en schoondochter op 10 november 2023 is een schilderij gemaakt door Marcelle. Wat een geweldig resultaat!! Het bruidspaar was er superblij mee en het heeft al een mooi plekje gekregen in de woonkamer! Nogmaals superbedankt!

Klaas & Rita

Jennifer


13 - 11 - 2023

Ontzettend fijne ervaring! Wij hadden Dorien als live painter op de bruiloft van mijn zus. Heel gaaf om het schilderij te zien ontstaan. Dorien luisterde goed naar onze wensen en heeft een prachtig schilderij gemaakt, boven alle verwachtingen! Ook het contact vooraf met Suzie ging erg vlot en fijn! Bedankt beide!

Jennifer

Dènis Timmerman


13 - 11 - 2023

Hans heeft bij ons een werkelijk prachtig werkje (3 maal 100 x 120) gemaakt! Heel erg bedankt! AET Europe bestaat 25 jaar en tijdens de Back 2 Base hebben wij bij een evenement een live painting laten maken. En dat was top, en dat was het eigenlijk vanaf het eerste contact, de afstemming over de wensen en de mogelijkheden en het resultaat. En wij hebben een uniek doek (zelfs 3) voor op kantoor. Nogmaals bedankt!

Dènis Timmerman

blob5

Peter & Martie Janssen


06 - 11 - 2023

De live-painting was geweldig! Het is prachtig om te zien hoe iemand te werk gaat en hoe je zo’n mooi schilderij ziet ontstaan. Alle lof voor Dorien, we zijn heel dankbaar dat ze ons zo’n mooi aandenken heeft gegeven. 

Peter en Martie Janssen

Jim van Gestel


09 - 10 - 2023

Weer bedankt voor de fijne samenwerking de familie is er heel blij mee. Weer complimenten voor dorien en jullie bedrijf 

Jim

Esther van der Woude - Zanderink


09 - 10 - 2023

We hebben een geweldige bruiloft gehad. Dorien heeft voor ons een prachtige live paint gemaakt, waar we super blij mee zijn! Hierover krijgen we ook allemaal maar positieve reacties. 

Esther

blob8

Caroline Breugem


09 - 10 - 2023

Wij hebben een fantastische dag gehad! En wauw, wat is het schilderij gaaf geworden!! Echt boven verwachting goed gedaan door Dorien! Hij heeft direct een mooie plaats gekregen in onze woonkamer!

Caroline

Melanie Bouwman


29 - 09 - 2023

Wat een geweldige aanwinst was Susan op de pensioenborrel van onze vader! Vaders was enorm verrast met het bijzondere cadeau en ook de genodigden waren erg enthousiast over Susan en wat voor prachtigs zij tijdens de borrel wist te creëren. De kleinkinderen waren haar grootste fans! Zij vonden het zo knap wat ze deed! Susan is een hele fijne en toegankelijke dame met een enorm talent. Wij zijn haar dankbaar voor wat zij vrijdag 15 september voor ons heeft gedaan. Veel dank!

Mélanie Bouwman

Charlotte en Mark


05 - 09 - 2023

Afgelopen 7 juli heeft Dorien onze bruiloft op Kasteel Maurick op prachtige wijze vastgelegd. Het is super bijzonder om op deze manier een herinnering aan deze onvergetelijke dag te hebben. De manier hoe Dorien ons en de gasten realistisch heeft weten te vangen op het doek is bijna ‘eng’! Super knap! Het schilderij heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen! Dank jullie wel!!

Laat een reactie achter