Livepainter Blob

Reacties/Reviews

113

Bart


05 - 06 - 2019

Steven heeft een fantastisch schilderij gemaakt van onze bruiloft.

Iedereen die een speciaal evenement heeft wil ik van harte aanbevelen een live paint erbij te doen!

blob2

Paulien


05 - 06 - 2019

Hoi Marcelle!

Je hebt onze trouwdag perfect weergegeven op ons feest in Den Haag! We hebben zoveel positieve reacties gekregen op jouw aanwezigheid en hoe je de hele avond met je penselen hebt kunnen vangen!! Dit is voor ons de levende herinnering van de mooiste dag in ons leven. Dank je wel!!

Francine


24 - 04 - 2019

Dorien heeft voor ons een prachtige live painting gemaakt voor de 50ste verjaardag van mijn man! Echt superleuk en ook veel leuke reacties van de gasten hierop! Dank

Robbert


23 - 04 - 2019

Heel erg bedankt voor het schilderen op onze bruiloft! We hebben een schilderij laten maken tijdens het diner. De gasten vonden het ook geweldig en knap om te zien. Hij heeft nu een mooie plek gekregen in de woonkamer. Bedankt!

blob5

Anoniem


23 - 04 - 2019

Enorm bedankt voor het schilderen op onze bruiloft! De gasten vonden het ook geweldig en knap om te zien. Nu hebben we als aandenken een heel mooi en persoonlijk schilderij. Bedankt!!

Paulien


09 - 04 - 2019

Lieve Johannie,

Wat heb je een ontzettend mooi schilderij gemaakt, afgelopen zaterdag op de bruiloft van mijn broertje en schoonzus…!
Het is echt meer dan prachtig geworden, het bruidspaar is er erg blij mee!
Dank, dank! Een prachtige herinnering aan een onvergetelijke dag!

Amy van Nuland


11 - 03 - 2019

Wat een mooie verrassing van een bijzondere dag ter ere van ons 20 jarig jubileum, een fantastisch schilderij ontvangen, een herinnering om niet te vergeten.

dank namens iedereen die bij deze dag aanwezig was!!

Amy van nuland
Flecs B.V.

blob8

Hielke


26 - 01 - 2019

Dorien heeft tijdens het feest van het 40-jarig huwelijk van mijn ouders een prachtig schilderij van de avond gemaakt. Het is een mooi aandenken en de gasten genoten van het proces op de avond. Het schilderij heeft inmiddels een ereplaats in het nieuwe huis en wij zijn ontzettend blij dat wij door middel van Dorien zo’n mooi cadeau hebben kunnen geven.

Danny en Adinda


21 - 12 - 2018

Beste Ellen,

Wat zijn wij blij met het eindresultaat! Johannie heeft het boven verwachting mooi gedaan. Zo bijzonder om onszelf op het doek te zien, wij zijn het ècht! De uitdrukkingen kloppen gewoon helemaal!
En tijdens het feest zo leuk om te zien hoe een wit doek uiteindelijk resulteert in zoiets moois.
Ook van onze gasten hebben we veel lovende reacties gekregen!

Kortom; zeker een meerwaarde op onze bruiloft!

Nu alleen nog een mooi plekje uitzoeken in onze woning om dit mooie doek op te hangen!

Mvg Danny & Adinda

Linde


18 - 12 - 2018

Op 13 oktober maakte Eva Maria een zeer mooi schilderij van een (zonovergoten) trouwfeest in de Vlaamse Ardennen. Enkel goede ervaringen met deze schilder: aangenaam en vriendelijk persoon, arriveerde ruim op tijd ondanks de grote afstand en bleef tot het schilderij afgewerkt was, mengde zich onmiddellijk (maar ook discreet genoeg) met de aanwezigen, stond open voor suggesties maar gaf toch eigen touch door haar typische stijl. Het koppel was opgetogen met het resultaat en het schilderij hangt nu te pronken op een mooie plaats in hun woonkamer.

Laat een reactie achter