Livepainter Blob

Reacties & Reviews

131

Remco & Bianca


29 - 07 - 2020

Geweldig om te zien hoe het schilderij stukje voor stukje wordt opgebouwd. Alle aanwezigen waren onder de indruk. Logisch, want Dorien heeft er ook echt iets prachtigs van gemaakt. Bruidspaar en gasten mooi neergezet, de sfeer gevangen op het doek en uiteindelijk ons paard er aan toegevoegd terwijl hij eigenlijk op een iets andere plek stond. Het is een waanzinnig mooi schilderij geworden, een echte weergave van deze romantische dag! Wij zijn er heel erg blij mee, bedankt Dorien!

blob2

Dries


27 - 07 - 2020

Rob was zeer professioneel en heeft het volledige gezelschap kunnen entertainen. De trouwers waren ook enorm tevreden. Mooi resultaat!

Martin


27 - 07 - 2020

De bruidegom werd meerdere keren emotioneel toen hij Dorien zag schilderen en ze gaan het schilderij een mooi plekje geven in het huis. We zijn erg blij met het resultaat en willen jullie hier hartelijk voor bedanken.

Gertjan


27 - 07 - 2020

Het was een super dag, met een heel mooi resultaat van de live painter! We zijn er blij mee en Rob is een fijne man om mee te werken. Absoluut een aanrader!

Hartelijke groet en dank ook namens mijn vader.

blob5

Fleur


24 - 07 - 2020

Met veel geluk kon Dorien last-minute op de bruiloft van mijn broer een live schilderij maken: wat een absoluut prachtig resultaat! Alle kenmerken die we in het schilderij wilden terugzien zaten er in, en meer! De gasten vonden het geweldig, maar nog belangrijker, het bruidspaar is er erg gelukkig mee en zal het schilderij altijd als aandenken hebben aan een prachtige sprookjesachtige dag.

Hartstikke bedankt, allen!

Céline-Wens Travel


11 - 02 - 2020

Alles is erg goed verlopen met de Live Paint en het eindresultaat is super – onze collega Mariam was er ook heel blij mee! We waren heel erg onder de indruk hoe je mensen zelfs van de manier waarop ze zaten in het schilderij goed kon herkennen, heel gaaf!

Hartelijk dank nogmaals, ook aan Johannie, we zijn er superblij mee!

Marie-Thérèse


04 - 02 - 2020

Dorien heeft voor ons 40 jarig huwelijksfeest een prachtig schilderij gemaakt van onze familie die aan het bowlen is. Een geweldig cadeau van onze kinderen. We zijn er erg blij mee en het krijgt een ereplaatsen in onze woonkamer. Dorien dank je wel voor die unieke aandenken aan deze bijzondere gelegenheid.

blob8

Fenna


04 - 11 - 2019

Marcelle (een heel fijne vrouw) heeft ons huwelijksfeest op doek vastgelegd & wat is het mooi geworden! Ongelooflijk knap dat ze in een paar uur tijd onze feestavond zo heeft kunnen vast leggen. Alles klopt: de sfeer, de kleuren, wij als bruidspaar, de mensen om ons heen. Het is een hele fijne, bijzondere herinnering waar wij heel blij mee zijn. Bedankt!

Juul


03 - 07 - 2019

Rob heeft voor ons een schilderij gemaakt voor het afscheid van onze medewerkers. Het is zo waanzinnig mooi geworden een herinnering voor altijd. We hebben in de tijd dat er geschilderd werd een aantal keer gekeken maar we konden er niets uit halen, en na 4 uur werd het doek gepresenteerd en waren wij zeer blij verrast met het resultaat. Dank je wel

Ivar & tamara


08 - 06 - 2019

Dorien heeft een prachtig schilderij gemaakt op onze bruiloft. Ze is een heel fijn & rustig persoon die gewoon in een hoekje zat te schilderen terwijl wij aan het feesten waren. Het is een schilderij geworden met haar unieke stijl, en ze heeft goed geluisterd naar onze wensen.

We kunnen het iedereen aanraden!

Laat een reactie achter