Livepainter Blob

Reacties & Reviews

172

Marcel en Jacqueline


05 - 01 - 2024

Dorien heeft eind december een fantastisch schilderij gemaakt van de bruiloft.

Niet gedacht dat het ook bij ons de stoutste verwachtingen zou overtreffen en dat het een bijzondere herinnering is geworden van deze trouwdag. Ook de wijze waarop zij de uiteindelijke locatie koos voor het moment, geeft inzicht en zelfstandigheid aan, die leidde tot een mooie Live Paint. Bijzonder dat zij tussen de gasten, in de ruimte waar veel beweging en belangstelling voor haar was, het schilderij gemaakt heeft. Er was zelfs tijd voor een praatje met een geïnteresseerden. 

Dorien, nogmaals dankjewel!

blob2

Stephen


02 - 01 - 2024

Dorien heeft een prachtig schilderij gemaakt van het diner van het 50 jarig jubileum van onze ouders. Onze hele familie staat er herkenbaar op, de compositie is levendig, wij zijn uitermate tevreden. Bovendien vonden wij Dorien een fijn mens om erbij te hebben. Ook het boekingsproces verliep prettig en logisch en het contact met Live Paint was helder en punctueel. Kortom een geweldige ervaring met een prachtig resultaat.

Stephen

Koen Kreling


07 - 12 - 2023

Het was echt super. Jeannette heeft er een mooi schilderij van gemaakt. Er waren ook veel mensen nieuwsgierig die een kijkje kwamen nemen op het doek. Het krijgt een mooi plekje op het kantoor van de directie.

Koen Kreling

Klaas & Rita


15 - 11 - 2023

Voor de bruiloft van onze zoon en schoondochter op 10 november 2023 is een schilderij gemaakt door Marcelle. Wat een geweldig resultaat!! Het bruidspaar was er superblij mee en het heeft al een mooi plekje gekregen in de woonkamer! Nogmaals superbedankt!

Klaas & Rita

blob5

Jennifer


13 - 11 - 2023

Ontzettend fijne ervaring! Wij hadden Dorien als live painter op de bruiloft van mijn zus. Heel gaaf om het schilderij te zien ontstaan. Dorien luisterde goed naar onze wensen en heeft een prachtig schilderij gemaakt, boven alle verwachtingen! Ook het contact vooraf met Suzie ging erg vlot en fijn! Bedankt beide!

Jennifer

Dènis Timmerman


13 - 11 - 2023

Hans heeft bij ons een werkelijk prachtig werkje (3 maal 100 x 120) gemaakt! Heel erg bedankt! AET Europe bestaat 25 jaar en tijdens de Back 2 Base hebben wij bij een evenement een live painting laten maken. En dat was top, en dat was het eigenlijk vanaf het eerste contact, de afstemming over de wensen en de mogelijkheden en het resultaat. En wij hebben een uniek doek (zelfs 3) voor op kantoor. Nogmaals bedankt!

Dènis Timmerman

Peter & Martie Janssen


06 - 11 - 2023

De live-painting was geweldig! Het is prachtig om te zien hoe iemand te werk gaat en hoe je zo’n mooi schilderij ziet ontstaan. Alle lof voor Dorien, we zijn heel dankbaar dat ze ons zo’n mooi aandenken heeft gegeven. 

Peter en Martie Janssen

blob8

Jim van Gestel


09 - 10 - 2023

Weer bedankt voor de fijne samenwerking, de familie is er heel blij mee. Complimenten voor Dorien en jullie bedrijf!

Jim

Esther van der Woude - Zanderink


09 - 10 - 2023

We hebben een geweldige bruiloft gehad. Dorien heeft voor ons een prachtige live paint gemaakt, waar we super blij mee zijn! Hierover krijgen we ook allemaal maar positieve reacties. 

Esther

Caroline Breugem


09 - 10 - 2023

Wij hebben een fantastische dag gehad! En wauw, wat is het schilderij gaaf geworden!! Echt boven verwachting goed gedaan door Dorien! Hij heeft direct een mooie plaats gekregen in onze woonkamer!

Caroline

Laat een reactie achter