Livepainter Blob

Reacties & Reviews

134

Mariska & André


10 - 09 - 2020

We zijn zo ontzettend blij en dankbaar voor het kunstwerk dat Dorien voor ons gemaakt heeft! Het heeft onze verwachtingen overtroffen, kan het iedereen aanraden die een origineel cadeau wil schenken of een blijvend mooi kunstwerk wil van een speciale gelegenheid…Dankjulliewel!!

blob2

Marieke & Nick


22 - 08 - 2020

Johannie heeft een prachtig schilderij van onze bruiloft gemaakt. Het was een complete verrassing voor ons. De verschillende wensen die we ter plekke hadden werden heel mooi in het schilderij opgenomen. Het heeft onze verwachting echt overtroffen. Het heeft een mooi plekje gekregen in ons huis. We kunnen het iedereen aanbevelen! Bedankt!

Mark & Marijke


17 - 08 - 2020

Ons schilderij is prachtig geworden! Dorien heeft goed geluisterd naar onze wensen. Wij kunnen niet stoppen met kijken naar ons schilderij!

Remco & Bianca


29 - 07 - 2020

Geweldig om te zien hoe het schilderij stukje voor stukje wordt opgebouwd. Alle aanwezigen waren onder de indruk. Logisch, want Dorien heeft er ook echt iets prachtigs van gemaakt. Bruidspaar en gasten mooi neergezet, de sfeer gevangen op het doek en uiteindelijk ons paard er aan toegevoegd terwijl hij eigenlijk op een iets andere plek stond. Het is een waanzinnig mooi schilderij geworden, een echte weergave van deze romantische dag! Wij zijn er heel erg blij mee, bedankt Dorien!

blob5

Dries


27 - 07 - 2020

Rob was zeer professioneel en heeft het volledige gezelschap kunnen entertainen. De trouwers waren ook enorm tevreden. Mooi resultaat!

Martin


27 - 07 - 2020

De bruidegom werd meerdere keren emotioneel toen hij Dorien zag schilderen en ze gaan het schilderij een mooi plekje geven in het huis. We zijn erg blij met het resultaat en willen jullie hier hartelijk voor bedanken.

Gertjan


27 - 07 - 2020

Het was een super dag, met een heel mooi resultaat van de live painter! We zijn er blij mee en Rob is een fijne man om mee te werken. Absoluut een aanrader!

Hartelijke groet en dank ook namens mijn vader.

blob8

Fleur


24 - 07 - 2020

Met veel geluk kon Dorien last-minute op de bruiloft van mijn broer een live schilderij maken: wat een absoluut prachtig resultaat! Alle kenmerken die we in het schilderij wilden terugzien zaten er in, en meer! De gasten vonden het geweldig, maar nog belangrijker, het bruidspaar is er erg gelukkig mee en zal het schilderij altijd als aandenken hebben aan een prachtige sprookjesachtige dag.

Hartstikke bedankt, allen!

Céline-Wens Travel


11 - 02 - 2020

Alles is erg goed verlopen met de Live Paint en het eindresultaat is super – onze collega Mariam was er ook heel blij mee! We waren heel erg onder de indruk hoe je mensen zelfs van de manier waarop ze zaten in het schilderij goed kon herkennen, heel gaaf!

Hartelijk dank nogmaals, ook aan Johannie, we zijn er superblij mee!

Marie-Thérèse


04 - 02 - 2020

Dorien heeft voor ons 40 jarig huwelijksfeest een prachtig schilderij gemaakt van onze familie die aan het bowlen is. Een geweldig cadeau van onze kinderen. We zijn er erg blij mee en het krijgt een ereplaatsen in onze woonkamer. Dorien dank je wel voor die unieke aandenken aan deze bijzondere gelegenheid.

Laat een reactie achter