Livepainter Blob

Reacties & Reviews

137

Fleur


24 - 07 - 2020

Met veel geluk kon Dorien last-minute op de bruiloft van mijn broer een live schilderij maken: wat een absoluut prachtig resultaat! Alle kenmerken die we in het schilderij wilden terugzien zaten er in, en meer! De gasten vonden het geweldig, maar nog belangrijker, het bruidspaar is er erg gelukkig mee en zal het schilderij altijd als aandenken hebben aan een prachtige sprookjesachtige dag.

Hartstikke bedankt, allen!

blob2

Céline-Wens Travel


11 - 02 - 2020

Alles is erg goed verlopen met de Live Paint en het eindresultaat is super – onze collega Mariam was er ook heel blij mee! We waren heel erg onder de indruk hoe je mensen zelfs van de manier waarop ze zaten in het schilderij goed kon herkennen, heel gaaf!

Hartelijk dank nogmaals, ook aan Johannie, we zijn er superblij mee!

Marie-Thérèse


04 - 02 - 2020

Dorien heeft voor ons 40 jarig huwelijksfeest een prachtig schilderij gemaakt van onze familie die aan het bowlen is. Een geweldig cadeau van onze kinderen. We zijn er erg blij mee en het krijgt een ereplaatsen in onze woonkamer. Dorien dank je wel voor die unieke aandenken aan deze bijzondere gelegenheid.

Fenna


04 - 11 - 2019

Marcelle (een heel fijne vrouw) heeft ons huwelijksfeest op doek vastgelegd & wat is het mooi geworden! Ongelooflijk knap dat ze in een paar uur tijd onze feestavond zo heeft kunnen vast leggen. Alles klopt: de sfeer, de kleuren, wij als bruidspaar, de mensen om ons heen. Het is een hele fijne, bijzondere herinnering waar wij heel blij mee zijn. Bedankt!

blob5

Juul


03 - 07 - 2019

Rob heeft voor ons een schilderij gemaakt voor het afscheid van onze medewerkers. Het is zo waanzinnig mooi geworden een herinnering voor altijd. We hebben in de tijd dat er geschilderd werd een aantal keer gekeken maar we konden er niets uit halen, en na 4 uur werd het doek gepresenteerd en waren wij zeer blij verrast met het resultaat. Dank je wel

Ivar & tamara


08 - 06 - 2019

Dorien heeft een prachtig schilderij gemaakt op onze bruiloft. Ze is een heel fijn & rustig persoon die gewoon in een hoekje zat te schilderen terwijl wij aan het feesten waren. Het is een schilderij geworden met haar unieke stijl, en ze heeft goed geluisterd naar onze wensen.

We kunnen het iedereen aanraden!

Christine


05 - 06 - 2019

Eva Maria heeft een schilderij gemaakt op de familiedag ivm de 70ste verjaardag van mijn moeder! Het is precies geworden zoals wij dachten! Oma is er erg blij mee! Dank je wel! Dit is een aanrader!

blob8

Henk en corrie


05 - 06 - 2019

Lieve Marcelle, mede door jouw komst is de trouwdag van onze dochter en schoonzoon een onvergetelijke dag geworden en wat een prachtig eindresultaat heeft het schilderij opgeleverd. Een mooiere en blijvender herinnering kun je je kinderen als ouders zijnde niet geven op de mooiste dag van hun leven.

Ook de gasten waren allemaal super enthousiast en vonden het een ontzettend mooi en origineel huwelijkscadeau.En Marcelle is een hele leuke dame die precies paste in ons gezelschap, gewoon gezellig en ongedwongen thuis op de boerderij.
Dankjewel lieve Marcelle voor je prachtige schilderij en we hebben jou al bij vele mensen aanbevolen. Het heeft een mooi plekje in hun huiskamer gekregen! Groetjes van Henk en Corrie

Marlies Schram


05 - 06 - 2019

Dorien van den Tol schilderde een sfeerimpressie tijdens het feest ter gelegenheid van de pensionering van mijn echtgenoot. Dorien, wat heb je ons en onze zonen goed “getroffen”. Verder heb je alle elementen van het feest in je schilderij verwerkt. Het was een topavond en jouw kunstwerk is daar een schitterende,kleurige herinnering aan. Heel waardevol!

Nicky


05 - 06 - 2019

De bruiloft was echt geweldig, de reacties op de live paint door Hans waren ook te gek, het bruidspaar vond het zo’n mooi cadeau. Bedankt!!

Groetjes nicky

Laat een reactie achter