Livepainter Blob

Reacties & Reviews

147

Bettie


17 - 05 - 2021

Het was een prachtige trouwdag; het weer op zaterdagmiddag was redelijk.
We waren erg blij met de bijdrage van Dorien. Heel mooi geworden en een heel plezierige persoon. Dank voor de bemiddeling.

blob2

Melvin en Annelies


10 - 10 - 2020

Wat hebben wij genoten van onze trouwdag. En dankzij Marcelle hebben wij hier een schitterende en blijvende herinnering aan. Onze gasten waren allemaal onder de indruk en verbaasd over hoe goed zij de sfeer op het doek overbracht.
Marcelle dank je wel voor het mooie resultaat en we hebben genoten van je aanwezigheid
Annelies en Melvin
Ps. De communicatie met livepaint.nl verliep goed en duidelijk. Zeker een aanrader

Sander


30 - 09 - 2020

Dorien heeft voor het huwelijk van mijn broer en schoonzus een prachtig schilderij opgeleverd. Er werd goed rekening gehouden met de wensen vanuit onze kant voor het schilderij, iedereen was diep onder de indruk betreffende het eindresultaat. Chapeau!

Mariska & André


10 - 09 - 2020

We zijn zo ontzettend blij en dankbaar voor het kunstwerk dat Dorien voor ons gemaakt heeft! Het heeft onze verwachtingen overtroffen, kan het iedereen aanraden die een origineel cadeau wil schenken of een blijvend mooi kunstwerk wil van een speciale gelegenheid…Dankjulliewel!!

blob5

Marieke & Nick


22 - 08 - 2020

Johannie heeft een prachtig schilderij van onze bruiloft gemaakt. Het was een complete verrassing voor ons. De verschillende wensen die we ter plekke hadden werden heel mooi in het schilderij opgenomen. Het heeft onze verwachting echt overtroffen. Het heeft een mooi plekje gekregen in ons huis. We kunnen het iedereen aanbevelen! Bedankt!

Mark & Marijke


17 - 08 - 2020

Ons schilderij is prachtig geworden! Dorien heeft goed geluisterd naar onze wensen. Wij kunnen niet stoppen met kijken naar ons schilderij!

Remco & Bianca


29 - 07 - 2020

Geweldig om te zien hoe het schilderij stukje voor stukje wordt opgebouwd. Alle aanwezigen waren onder de indruk. Logisch, want Dorien heeft er ook echt iets prachtigs van gemaakt. Bruidspaar en gasten mooi neergezet, de sfeer gevangen op het doek en uiteindelijk ons paard er aan toegevoegd terwijl hij eigenlijk op een iets andere plek stond. Het is een waanzinnig mooi schilderij geworden, een echte weergave van deze romantische dag! Wij zijn er heel erg blij mee, bedankt Dorien!

blob8

Dries


27 - 07 - 2020

Rob was zeer professioneel en heeft het volledige gezelschap kunnen entertainen. De trouwers waren ook enorm tevreden. Mooi resultaat!

Martin


27 - 07 - 2020

De bruidegom werd meerdere keren emotioneel toen hij Dorien zag schilderen en ze gaan het schilderij een mooi plekje geven in het huis. We zijn erg blij met het resultaat en willen jullie hier hartelijk voor bedanken.

Gertjan


27 - 07 - 2020

Het was een super dag, met een heel mooi resultaat van de live painter! We zijn er blij mee en Rob is een fijne man om mee te werken. Absoluut een aanrader!

Hartelijke groet en dank ook namens mijn vader.

Laat een reactie achter