Livepainter Blob

Reacties & Reviews

175

Jim van Gestel


09 - 10 - 2023

Weer bedankt voor de fijne samenwerking, de familie is er heel blij mee. Complimenten voor Dorien en jullie bedrijf!

Jim

blob2

Esther van der Woude - Zanderink


09 - 10 - 2023

We hebben een geweldige bruiloft gehad. Dorien heeft voor ons een prachtige live paint gemaakt, waar we super blij mee zijn! Hierover krijgen we ook allemaal maar positieve reacties. 

Esther

Caroline Breugem


09 - 10 - 2023

Wij hebben een fantastische dag gehad! En wauw, wat is het schilderij gaaf geworden!! Echt boven verwachting goed gedaan door Dorien! Hij heeft direct een mooie plaats gekregen in onze woonkamer!

Caroline

Melanie Bouwman


29 - 09 - 2023

Wat een geweldige aanwinst was Susan op de pensioenborrel van onze vader! Vaders was enorm verrast met het bijzondere cadeau en ook de genodigden waren erg enthousiast over Susan en wat voor prachtigs zij tijdens de borrel wist te creëren. De kleinkinderen waren haar grootste fans! Zij vonden het zo knap wat ze deed! Susan is een hele fijne en toegankelijke dame met een enorm talent. Wij zijn haar dankbaar voor wat zij vrijdag 15 september voor ons heeft gedaan. Veel dank!

Mélanie Bouwman

blob5

Charlotte en Mark


05 - 09 - 2023

Afgelopen 7 juli heeft Dorien onze bruiloft op Kasteel Maurick op prachtige wijze vastgelegd. Het is super bijzonder om op deze manier een herinnering aan deze onvergetelijke dag te hebben. De manier hoe Dorien ons en de gasten realistisch heeft weten te vangen op het doek is bijna ‘eng’! Super knap! Het schilderij heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen! Dank jullie wel!!

Sacha


31 - 07 - 2023

Dank jullie wel voor een fantastische resultaat. Bruidspaar was we erg blij mee.

En Leon is een topper!

groeten, 

Sacha Bon

Monique Alflen


22 - 06 - 2023

Wij hadden dit geboekt voor mensen die het leven vieren met vrienden, wat is er leuker om dit vast te laten leggen dmv een live painting. Leon heeft het geweldig gedaan en het stel vond het geweldig!!

blob8

Julia van Vreeswijk - Wasserman Benelux


13 - 06 - 2023

Hele fijne communicatie gehad met Live Paint! Na overleg naar waar we naar opzoek waren uiteindelijk terecht gekomen bij kunstenaar Hans. Het was precies wat we voor ogen hadden. Erg tevreden!

Lisa


29 - 03 - 2023

Het was fantastisch! Het schilderij van Marcelle hangt al op een mooie plek bij het bruidspaar!

 

Lisa Trompenaars

Theo


24 - 03 - 2023

Het was een groot succes en een mooie blijvende herinnering. Dorien heeft het heel goed gedaan en ik hoop dat ze met plezier op ons feest heeft geschilderd. Dank voor alles! 

Theo Smit

Laat een reactie achter