Livepainter Blob

Reacties & Reviews

137

Willem


05 - 06 - 2019

Het resultaat was werkelijk fantastisch. Dorien heeft een stuk neer gezet dat door iedereen ontzettend mooi wordt gevonden.

Vriendelijke groet,
Willem

blob2

Sacha


05 - 06 - 2019

Het was fantastisch! Wat is Peggy een mooi mens en zij heeft een prachtig schilderij en daarmee blijvende herinnering gemaakt van deze zeer speciale dag.

Alle gasten waren onder de indruk en vonden dit ook een prachtig cadeau idee. Onze grote complimenten aan Peggy, zij is ook heel aangenaam om mee te werken.

Lotte


05 - 06 - 2019

Het was heel erg leuk en de jarige was erg verrast. Het is een heel leuk schilderij geworden en Diederik is een leuke man die goed paste binnen het gezelschap. Kortom voor herhaling vatbaar en ik denk ook aardig wat mensen op een idee gebracht!

groetjes!
Lotte

Fransisca


05 - 06 - 2019

Bij ons hangt in de serre een fantastische herinnering aan onze huwelijksdag in onze eigen tuin. Susan heeft zeer knap de details weten vast te leggen die de dag zo mooi maakten. Het is buitengewoon bijzonder te zien dat iemand die je niet kent in een paar uur tijd de sfeer zo weet vast te leggen die voor ons van onuitwisbare waarde is.

Kortom, een enorm succes!

blob5

Bart


05 - 06 - 2019

Steven heeft een fantastisch schilderij gemaakt van onze bruiloft.

Iedereen die een speciaal evenement heeft wil ik van harte aanbevelen een live paint erbij te doen!

Paulien


05 - 06 - 2019

Hoi Marcelle!

Je hebt onze trouwdag perfect weergegeven op ons feest in Den Haag! We hebben zoveel positieve reacties gekregen op jouw aanwezigheid en hoe je de hele avond met je penselen hebt kunnen vangen!! Dit is voor ons de levende herinnering van de mooiste dag in ons leven. Dank je wel!!

Francine


24 - 04 - 2019

Dorien heeft voor ons een prachtige live painting gemaakt voor de 50ste verjaardag van mijn man! Echt superleuk en ook veel leuke reacties van de gasten hierop! Dank

blob8

Robbert


23 - 04 - 2019

Heel erg bedankt voor het schilderen op onze bruiloft! We hebben een schilderij laten maken tijdens het diner. De gasten vonden het ook geweldig en knap om te zien. Hij heeft nu een mooie plek gekregen in de woonkamer. Bedankt!

Anoniem


23 - 04 - 2019

Enorm bedankt voor het schilderen op onze bruiloft! De gasten vonden het ook geweldig en knap om te zien. Nu hebben we als aandenken een heel mooi en persoonlijk schilderij. Bedankt!!

Paulien


09 - 04 - 2019

Lieve Johannie,

Wat heb je een ontzettend mooi schilderij gemaakt, afgelopen zaterdag op de bruiloft van mijn broertje en schoonzus…!
Het is echt meer dan prachtig geworden, het bruidspaar is er erg blij mee!
Dank, dank! Een prachtige herinnering aan een onvergetelijke dag!

Laat een reactie achter